Uw vertrekpunt van online shoppen Informatie op doen bij ons, bestellen bij één van onze partners Altijd voordelig shoppen

Voordeelkampioen in actie voor KWF

Voordeelkampioen in actie voor het KWFWat goed dat je deze pagina bezoekt!

Je bent een kleine stap verwijderd om geld te doneren aan het KWF. Hieronder wordt kort uitgelegd wat het KWF precies doet.

KWF-kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Het ideaalbeeld is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Het doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken helpt natuurlijk elke euro die jij doneert!

Bij Voordeelkampioen staan wij voor betrouwbaarheid, goedkoop en veilig shoppen. Bij elke bestelling die jij bij ons plaatst, doneren wij €1 aan het KWF. In ons assortiment vind je meer dan 2500 producten op het gebied van huis, tuin en gebruiksartikelen. Bestel nu je favoriete product op Voordeelkamioen.nl en doneer automatisch aan het KWF!

Wij komen in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek! Dit is jammer genoeg nog steeds keihard nodig. 1 op de 3 mensen in Nederland krijgt de diagnose kanker. Neem een kijkje in ons assortiment, bestel iets leuks voor jezelf, vriend of vriendin en sponsor daarmee ook het KWF. Doneren en shoppen gelijktijdig, win-win toch? Namens Voordeelkampioen en KWF; dankjewel!

Bekijk ook onze pagina op de website van het KWF, op deze pagina doneren wij maandelijks het geld dat er is opgehaald uit de bestellingen die zijn geplaatst!

 

 

 

 

 

 

Toegevoegd aan verlanglijst
U heeft dit product in de winkelmand geplaatst: