Uw vertrekpunt van online shoppen Informatie op doen bij ons, bestellen bij één van onze partners Altijd voordelig shoppen

Retourneren

Scroll naar onder voor het retourformulier!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Voordeelkampioen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het retourformulier onderaan deze pagina invullen en versturen. Als u dit gedaan heeft kunt u het pakketje terugsturen naar ons. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Kosten bij retourneren

Wanneer u ervoor kiest om uw pakketje te retourneren betaalt u zelf de retourkosten. Retourneert u de gehele bestelling? Dan ontvangt u van ons het gehele aankoopbedrag inclusief de verzendkosten die u in eerste instantie heeft betaald geheel terug.

Voordeelkampioen betaalt alleen de retourkosten voor de klant als er sprake is van een defect geleverde artikel of dat er een verkeerd artikel is geleverd bij de klant.

Aansprakelijkheid

Voordeelkampioen is als ontvangende partij van uw retourzending niet verantwoordelijk voor schade en of vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs welke u ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt goed. 

WIlt u zo vriendelijk zijn om op een papiertje uw ordernummer en de naam waarmee er besteld is op te schrijven en deze in de doos te doen? 

Retouradres 

Wanneer u besluit om de geleverde artikelen te retourneren kunt u dit terugsturen naar het volgende adres:

Lage landenlaan 45, 7325SH Apeldoorn

Op naam van Voordeelkampioen

Vul de onderstaande vragen in zodat het proces sneller afgehandeld kan worden!

 

Toegevoegd aan verlanglijst
U heeft dit product in de winkelmand geplaatst: