Uw vertrekpunt van online shoppen Informatie op doen bij ons, bestellen bij één van onze partners Altijd voordelig shoppen

Pasjeshouder

Een pasjeshouder, ook wel cardholder genoemd, zijn de laatste tijd een enorme trend. Niet alleen omdat deze pasjeshouders erg handig zijn maar ook door het mooie design. Veel beter dan een ouderwetse portemonnee!

De perfecte cardholder voor mannen en vrouwen

Er zijn veel verschillende soorten pasjeshouders in omloop. De meest bekende is wel de holder met een schuifje aan de onderkant. Deze wipt u naar beneden waardoor de pasjes er trapsgewijs uitkomen. Is dit de meest handig manier? Veel mensen geven aan dat de pasjes door hard schudden er uit vliegen. Hierdoor geven wij de voorkeur aan de pasjeshouder met een schuifklepje aan de bovenkant. Schuif hem naar beneden en de pasjes kom er uit. Er kunnen maar liefst 12 pasjes en briefgeld in deze cardholder. Zit de portemonnee in uw zak dan kunnen uw belangrijke pasjes er nooit uit vallen! 

Beschikbaar in verschillende kleuren

Een zwarte pasjeshouder

Pasjeshouder zwart Zwarte cardholder

Bestel deze pasjeshouder bij 123cardholder.nl

Een blauwe pasjeshouder

Blauwe cardholder Uitschuifbare pasjes

Bestel deze pasjeshouder bij 123cardholder.nl 

Extra beveiliging door een knoop

Zwarte rfid holder Blauwe rfid holder

Deze pasjeshouder houdt skimmers tegen

We weten allemaal dat criminelen vaak uit zijn op het stelen van portemonnee's. Dit weten we allemaal en daarom doen we onze 'wallet' vaak in drukke ruimtes in onze broekzak aan de voorkant en niet in de kontzak. Vergeet niet dat criminelen steeds slimmer worden door technologie in te zetten bij het stellen van data. Bergt u uw pasjes niet goed op? Dan kan het zomaar zijn dat uw gegevens gestolen worden door dit soort dieven.

RFID-protection

Deze cardholders zijn voorzien van een speciale RFID behuizing. De technologie die criminelen gebruiken kan hier niet doorheen. Hierdoor zijn alle pasjes ten alle tijden beschermt. Bestel nu uw pasjeshouder bij bol.com en zorg dat uw gegevens niet gestolen worden.

Goedkoop en van goede kwaliteit

De nieuwe generatie portemonnee hoeft niet duur te zijn en meestal nog wel goedkoper als een traditionele 'wallet'. Voor €25 heeft u al een mooie cardholder voorzien van RFID-technologie. 

Toegevoegd aan verlanglijst
U heeft dit product in de winkelmand geplaatst: