Uw vertrekpunt van online shoppen Informatie op doen bij ons, bestellen bij één van onze partners Altijd voordelig shoppen

Elektrische stadsfiets

Op zoek naar een elektrische stadsfiets? Bij voordeelkampioen.nl proberen wij u zo goed mogelijk te informeren voordat u een elektrische fiets koopt. Dit doen wij omdat er honderden verschillende soorten fietsen in omloop zijn en u hierdoor door de bomen het bos niet meer ziet. Wij adviseren u op het gebied van geld, kwaliteit en comfort.

Elektrische stadsfiets voor heren

Voorheen was de elektrische stadsfiets voornamelijk populair onder de senioren heren. Maar dit is echt voorbij. De fiets kent veel stoere kenmerken en is daarom ook razend populair onder de jongeren doelgroep. Met een snelle stadsfiets bent u snel op plek van bestelling, vaak nog sneller dan met de auto. Zit de school van uw zoon net even wat verder dan wenselijk? Met een elektrische stadsfiets is hij binnen no time op plek van bestemming.

Elektrische stadsfiets voor dames

Bent u een drukke huismoeder of bent u bezig met carrière maken? Wat u doet, doet er even niet toe. Een elektrische damesfiets is altijd handig. Trapt makkelijk en u bent snel op plaats van bestemming, handig toch? Zit uw dochter momenteel op school die eigenlijk net iets te ver is. Met een elektrische fiets is dit opgelost. Fiets gemiddeld zo'n 22 kilometer per uur zonder moe of bezweet te raken.

Waar moet je opletten bij de aankoop van een elektrische fiets?

Hieronder leggen we u graag uit wat de belangrijkste punten zijn waar u zeker op moet letten bij de aanschaf van uw elektrische fiets.

  1. Heeft de fiets trapkracht ondersteuning?
  2. Een verwijderbare accu? Dit zodat diefstal voorkomen kan worden.
  3. Hoe krachtig is de motor? Dit variëert van 10 Nm tot en met 60 Nm.
  4. Heeft de fiets een damesframe of een herenframe?
  5. Wat is de actieradius van de accu? Met andere woorden hoeveel kilometer kunt u ermee fietsen?
  6. Zit er een goed remsysteem op? Dit omdat elektrische fietsen harder gaan als een normale fiets.
  7. Is de actieradius te zien op het display? Erg handig zodat u weet hoeveel kilometer u nog kunt fietsen.
  8. Hoe zwaar is de fiets? Elektrische fietsen zijn meestal een stuk zwaarder. Met een standaard fietsenrek kun je de fiets niet mee vervoeren.

Bekijk deze fietsen eens

Altec E-bike

 

Bekijk alle fietsen van superfietsen

Elektrische fiets heren

 

Bekijk deze heren fiets bij onze aanbieder

Toegevoegd aan verlanglijst
U heeft dit product in de winkelmand geplaatst: