Met een paar goede woonaccessoires geeft u uw woonkamer meer sfeer. Thuiskomen in een huis met geen goede sfeer is erg jammer. Met een paar simpele woonaccessoires brengt u weer leven in de woonkamer zodat thuiskomen weer een pretje wordt.

Woonaccessoires 

De sfeer in huis komt door de juiste woonaccessoires

De look & feel van een woning komt voornamelijk tot stand door de wat grotere accessoires. Denk aan een grote stijlvolle eettafel of een mooie grote hoekbank. De wat kleinere woonaccessoires zorgen juist voor goede sfeer zodra u binnenkomt. Daarnaast maak je met accessoires van een huis echt uw thuis. Hieronder voorbeelden van accessoires dat u kunt toevoegen aan de woonkamer. Denk hierbij altijd aan de kleuren de u gaat gebruiken.

 

Perfect voor woondecoratie; moderne hanglamp

Een moderne hanglamp voor boven de eettafel wordt steeds populairder. Maar wat valt er nu precies onder een moderne hanglamp? Deze lampen zijn perfect als u houdt van een strak en hip design. Veelal van deze lampen vallen onder de industriële stijl. Vaak hebben deze lampen een lange schacht en hangen vlak boven de eettafel. Met een mooie grote ronde kop is dit dé lamp die het juiste sfeergevoel geeft in uw huis.

 

Perfect voor woondecoratie; kussentjes in de juiste kleur

Mist u nog wat woonaccessoires in uw huis. Dit is goed op te lossen met een paar stijlvolle kussentjes voor op de bank. Wat altijd erg mooi staat, is door drie kussentjes te plaatsten in een driehoek vorm in de hoek van uw bank. Kies uit grote kussens of kleine kussens, de keuze is voor u. 

Kies altijd kleuren die bij elkaar passen

Er bestaan de zogeheten kleurencirkels. Dit is een soort draaicirkel om erachter te komen welke design kleuren er bij elkaar passen. Denk eerst na over welke sfeer u wilt creëren die vervolgens passen bij uw levensstijl. Dit artikel gaat heel lang worden als we tot in de puntjes alle kleurencombinaties gaan uit leggen die bij elkaar passen. Wist je wel dat elke kleur (behalve wit en zwart) voortbestaan uit de kleuren rood, geel en blauw? Dit worden ook wel de primaire kleuren genoemd.

 

Uw online vertrekpunt voor woonaccessoires

Als het gaat om woonaccessoires of woondecoratie is voordeelkampioen uw online vertrekpunt. Lees tips en doe inspiratie op en bestel vervolgens uw artikelen bij onze geselecteerde partners. Partners van voordeelkampioen zijn betrouwbare webshops.