Autoaccessoires zijn altijd een leuke aankoop. We zitten veel in de auto en handige snufjes die het rijden een stuk makkelijker en leuker maken zijn altijd welkom. Voordeelkampioen heeft de handigste autoaccessoires op een rij gezet. Deze moet je gezien hebben!

Telefoonhouder voor in de auto

Niet op uw telefoon zitten tijdens het autorijden! Wie dat wel dat riskeert een boete van €240. Er wordt ook steeds meer op gehandhaafd. De politie heeft geïnvesteerd in nieuwe slimme camera’s voor boven de weg. Een telefoonhouder voor in de auto is dan ook geen overbodige luxe. Koop wel een autohouder van goede kwaliteit die je telefoon, in gewicht, kan houden. Telefoonhouders met een sterke zuignap kun je makkelijk bevestigen op het dashboard van de auto. Veilig de weg op met een mooie stijlvolle autohouder, echt een handige autoaccessoire voor onderweg!

Telefoonhouder

Bestel nu een telefoonhouder bij bol.com

Veilig bellen met een carkit

Bellen mag, maar je telefoon aanraken tijdens het bellen niet! Een carkit is een apparaat voor in de auto dat het mogelijk maakt om handsfree te bellen. Niet alleen handsfree bellen maar ook draadloos muziek afspelen wordt met dit slimme apparaat eenvoudiger dan ooit. Met een bluetooth ontvanger kan elke telefoon gekoppeld worden. De carkit is makkelijk in gebruikt! Dit komt door de opvallende buttons op het apparaat.

Carkit

Bestel nu een carkit bij bol.com

Altijd van A naar B met een TomTom navigatiesysteem

Ga je binnenkort op vakantie of weet je in Nederland ook nog niet goed de weg? Een navigatiesysteem laat je nooit in de steek. Heb je nog een oude TomTom liggen? Update hem dan naar de meest nieuwe versie zodat nieuwe wegen en oude kruispunten geüpdatet zijn. Bij de meeste navigatiesystemen wordt een houder meegeleverd zodat deze makkelijk te bevestigen is in de auto.

TomTom navigatiesysteem

Bestel nu een TomTom navigatie bij bol.com

Complete dakdragers set

Ga je binnenkort op wintersport en neem je ski's of een snowboard mee? Een set dakdragers komen dan goed van pas. Monteer deze bovenop je auto en neem tot 2 keer zoveel spullen mee op wintersport of een ander autovakantie. Bezuinigen op een set dakdragers raden we niet aan. Er zijn dakdragers in omloop van zeer slechte kwaliteit. De koffer verliezen midden op de snelweg is geen pretje!  

Dakdragers

Bestel nu een set dakdragers bij bol.com

Rubberen automatten

Nooit meer vieze automatten met een paar rubberen automatten. Het voordeel hiervan is dat ze zeer makkelijk schoon te maken zijn. Leg ze bovenop je huidige matten. Ze blijven deze zo goed als nieuw! Universele matten, past in elke auto!

Rubberen automatten

Bestel nu rubberen automatten bij bol.com